Nieuwe hoofdtrainer SV Halle

Afgelopen weekend hebben wij gezamenlijk met een afvaardiging van de selectie, de technische commissie en het bestuur het besluit genomen om Cor Peitsman aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer voor SV Halle. Cor, die nu nog trainer is bij Zelos 2, zal vanaf komend seizoen de leiding van interim hoofdtrainer Leon Tol overnemen. Cor heeft veel ervaring als trainer en speler bij diverse clubs.

Wij hopen met de inbreng van Cor mee te kunnen doen in de top van de vijfde klasse en een eventuele promotie af te dwingen!

Programma Koningsdag 2017

(Klik op de flyer om deze vergroten)

5e SV Halle Jeugdvoetbalclinic

Dit jaar organiseert SV Halle voor de 5e keer een Jeugdvoetbalclinic. Deze middag gaan we in spelvorm bezig met de mooie voetbalsport. We beginnen om 14.30uur en eindigen zo rond 17.00uur. Voor wat eten en drinken wordt gezorgd. We hopen op een grote opkomst en dat de weergoden ons goed gezind zijn.

SV Halle Jeugdvoetbalclinic 2017

De SV Halle Nieuwsbrief van februari 2017 is uit

>>  Klik op de afbeelding om de Nieuwsbrief te bekijken en/of te downloaden <<

SV Halle zoekt vrijwilligers

Wekelijks is er op woensdagmiddag bij SV Halle een groep vrijwilligers actief, die onder het genot van een hapje en drankje, allerlei werkzaamheden verricht. Zij hebben de kantine al enkele opknapbeurten gegeven, maar ook rondom velden houdt deze groep de boel op orde. SV Halle is op zoek naar vrijwilligers, die actief de woensdag(middag) willen invullen met het gezamenlijk uitvoeren van klussen op sportpark "De Meisterskamp" in Halle.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met SV Halle en vraag naar Henk Braakhekke.

Hup Halle

Copyright © SV HALLE 2017. Designed by JMS. All Rights Reserved.