Voorlopige indeling jeugdteams 2017-2018

Attentie: per donderdag 20 juli zijn er enkele wijzigingen aangebracht in de Voorlopige indeling jeugdteams 2017-2018. Hieronder de aangepaste indeling.

Klik op de afbeelding om te vergroten of kijk onder menu-item
                                                                             Voetbal > Team-samenstellingen

Foto's van het SV Halle Dwarstoernooi 2017

SV Halle dwarstoernooi 2017(klik op de foto om meer te zien van het Dwarstoernooi)

De foto's van het SV Halle jeugdkamp 2017 SV Halle Jeugdkamp 2017(Klik op de afbeelding om alle foto's te bekijken)

Halle F kampioen op 13 mei 2017

Halle F kampioen 13 mei 2017Onze F werd kampioen in Vorden, dit vierden ze in Halle met muziek, taart, een rondrit, champagne en patat! Gefeliciteerd!!

(klik op de foto om deze te vergroten)

(klik hier voor meer kampioensfoto's)

Halle B,C en D in actie

In het blauw onze B. Zij speelden buitengewoon lekker en waren zeer tevreden met hun gelijkmaker. Het werd 2-2 tegen DZC.

In het zwart speelde onze C te Vragender. Het was de bedoeling KSV van het kampioenschap af te houden... Een heel gave wedstrijd met toffe inzet.

De laatste wedstrijd van de D. Zij speelden thuis, waarbij de overwinning naar Longa ging en tevens ook het kampioenschap.

(klik op de resp. afbeeldingen voor meer actiefoto's)

7 mei 2017

7 mei was een dag van afscheid: laatste speeldag van de competitie, Gerrie Kappert stopt met de loterij op zondag en Leon Tol en Ruud Heusinkveld speelden voor het laatst in het eerste team . . .

(Klik op de afbeelding om meer foto's te bekijken)

Geslaagde Koningsdag 2017 bij SV Halle

Klik op de afbeelding om alle foto's te bekijken en klik vervolgens op een foto in het album om ze te vergroten.

SV Halle zoekt vrijwilligers

Wekelijks is er op woensdagmiddag bij SV Halle een groep vrijwilligers actief, die onder het genot van een hapje en drankje, allerlei werkzaamheden verricht. Zij hebben de kantine al enkele opknapbeurten gegeven, maar ook rondom velden houdt deze groep de boel op orde. SV Halle is op zoek naar vrijwilligers, die actief de woensdag(middag) willen invullen met het gezamenlijk uitvoeren van klussen op sportpark "De Meisterskamp" in Halle.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met SV Halle en vraag naar Henk Braakhekke.

Hup Halle

Copyright © SV HALLE 2017. Designed by JMS. All Rights Reserved.